Side Logo
ATHLETIC
KELAB OLAHRAGA BILBAO
Bola sepak muncul di Biscay pada akhir abad ke-19 kerana Bilbao dan kawasan sekitarnya mengalami tempoh pembangunan perindustrian yang pesat. Sukan ini pada mulanya dibawa ke Bilbao oleh pekerja asing British dan Basque muda yang telah belajar di Britain. Semangat untuk sukan baru ini memberi inspirasi kepada kelahiran Kelab Olahraga pada tahun 1898.
NEMANJA VIDIC
Vidić menghabiskan lapan tahun di United, di mana beliau memenangi lima gelaran Liga Perdana, tiga Piala Liga Bola Sepak, lima Perisai Komuniti FA, Piala Dunia Kelab FIFA dan Liga Juara-Juara UEFA. Dianggap sebagai salah seorang pemain pertahanan terhebat dalam sejarah, Vidić terkenal dengan masa beliau di Manchester United.
MARIA OZAWA
Maria Ozawa adalah seorang pelakon video dewasa Jepun. Di Jepun, dia dirujuk sebagai AV Idol. Bapanya adalah Perancis-Kanada dan ibunya adalah orang Jepun tetapi dia dibesarkan di Jepun dan bercakap bahasa Inggeris dan Jepun. Beliau memulakan kerjayanya dalam video dewasa pada tahun 2005 pada usia 19 tahun dan kecantikan eksotiknya telah menjadikannya salah satu pelakon AV paling popular di Jepun dan di luar negara.

Simple logo text

Sukan

Kasino Langsung

Slot

sabung ayam